luni, 5 noiembrie 2018

O nava extraterestra se indreapta spre Pamant?

Imagini pentru asteroid forma tigaraZilele acestea, un fenomen ceresc a creat ingrijorari printre oamenii de stiinta. Un asteroid, in forma de tigara, s-a indreptat brusc spre Pamant. Asteroidul prezenta o caracteristica foarte ciudata... capacitatea de a-si schimba brusc viteza si traiectoria. Acesta caracteristica i-a facut pe  astronomii din cadrul Centrului de Astrofizica de la Universitatea Harvard sa creada ca asteroidul ar fi de fapt o nava spatiala extraterestra trimisa pe pamant sa caute semne de viata. 
„Este posibil ca acest asteroid să provină dintr-o tehnologie mult mai avansată ca a noastră. Un scenariu “exotic” ar putea indica faptul că acest obiect ceresc a fost trimis intenționat către Pământ de către o civilizație extraterestră”, au declarat cercetătorii. Pe de alta parte, cercetatorii de la NASA au declarat ca creșterea vitezei neașteptate a cometei poate fi cauzată de jeturile de material gazos expulzat de pe suprafața sa.
Asteroidul cu pricina se numeste Oumuamua si este considerat a fi primul obiect interstelar vazut din sistemul nostru stelar. 

sursa: evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu