miercuri, 20 martie 2019

Vraja echinoctiului de primavara

Azi, 20 martie, are loc echinoctiul de primavara in toată emisfera nordică. Acest fapt marcheaza începutul primăverii astronomice. În trecut, pentru majoritatea civilizațiilor, aceasta zi reprezenta începutul noului an. Un an nou care începea odată cu primele zile de primăvară si care se termina la sfârșitul lui februarie sau începutul lui martie (data începutului și sfârșitului de an a variat în funcție de epocă și civilizație). Odată cu dominația creștinismului, celebrarea anului nou s-a mutat spre solstițiul de iarnă, o serbare care se plia pe sărbătorile mithraice și care le încheia.
Echinocțiul de primăvară aduce vibrații noi, pline de viață. Acum natura renaște iar majoritatea viețuitoarelor se împerechează. Astfel, noile generații preiau ștafeta și aduc un suflu nou naturii. 
Perioada echinocțiului este una bună pentru meditație, dar și pentru o ,,restartare” a vieții. Acum este momentul să începi să faci schimbările, pe care ți le-ai dorit, în viața ta. Noua vibrație te poate ajuta să dai impuls noilor tale dorințe și a noii tale vieți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu