joi, 13 martie 2014

Ipoteza bizara - cursa Malaysia Airlines a fost inghitita in Triunghiul Diavolului

Disparitia acestui avion ridica mari semne de intrebare. Semne de intrebare ce par a nu se rezolva prea curand. In legatura cu aceasta disparitie au aparut mai multe teorii, care de care mai fantastice. 
Una din aceste teorii sustine faptul ca avionul Boeing 777 ar fi fost inghitit in Triunghiul Diavolului, o zona ce pare a fi "vinovata" de disparitia inexplicabila a mai multor ambarcatiuni sau avioane. Se pare ca avionul ar fi fost, in momentul disparitiei, in aria acestei zone ce pare a fi mai periculoasa decat Triunghiul Bermudelor.
Triunghiul Diavolului mai este denumit si Triunghiul Bermudelor din Oceanul Pacific. Zona respectiva ar putea fi "o poarta catre o alta dimensiune", zona in care au avut loc fenomene foarte bizare. Se spune ca zeci de avioane si sute de nave de marfă, militare sau turistice, aparţinând vreunei mari puteri, ori având dimensiuni uriaşe, şi-au găsit sfârşitul în Marea Diavolului, supranumită şi Triunghiul Dragonului.
O ambarcaţiune sub pavilion britanic, ce avea de două ori dimensiunea Titanicului, fost înghiţită de ape cu mai mult timp in urma. Exista chiar legende nascute de aceasta zona. Legendele japoneze vorbesc despre armate intregi de oameni care au sfarsit în această zonă, ori despre monştri marini ce au luat cu ei în adâncuri pescari sau călători.
Un cercetator nipon afirma ca zona "este poarta către o altă dimensiune!" care a implicat disparitii misterioase dar si apariţia unor lumini ciudate şi a unor obiecte greu de identificat. Aceasta parere este impartasita si de alti oameni de stiinta care presupun ca in zona s-ar fi aflat porti catre universuri paralele.
Zona respectiva prezinta insa o activitate vulcanica ridicata care, cred eu, se comporta ca un vortex energetic - un vortex energetic ce nu este singular pe Pamant.
Desi aceasta ipoteza pare sa prinda teren din ce in ce mai mult, eu inca nu ma pot pronunta in legatura cu aceasta aeronava. Inca nu este momentul sa facem teorii, zic eu, pana nu se va clarifica, cat de cat, ce s-ar fi putut intampla cu avionul.

sursa: http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu