sâmbătă, 15 martie 2014

Misterul globurilor de lumină ce preced cutremurele - Video

Globurile de lumina ce preced cutremurele au reprezentat dintotdeauna un mare mister. Un mister care a pus  la incercare mintile infierbantate ale oamenilor de stiinta. 
Oamenii de stiinta din SUA par sa fi identificat acest mister. Ei au ajuns la concluzia ca globurile de lumina ar putea fi generate de miscarile subterane. Miscari subterane ce genereaza o sarcina electrica uriasa, indeajuns sa emane globuri de lumina pe cer.
„Prima noastră impresie a fost că este vorba despre o greşeală. Ne-am spus că sigur facem ceva stupid. Am umplut un container de plastic cu făină, l-am deplasat înainte şi înapoi până când au apărut crăpături, iar acest proces a produs o sarcină de 200 de volţi. Nu cunosc vreun mecanism care să poată explica acest fenomen. Pare să fie o descoperire nouă în fizică" a declarat profesorul Troy Shinbrot de la Universitatea Rutgers din New Jersey.
Acest experiment a fost reluat dar cu alte materiale granulare şi s-a obţinut acelaşi voltaj. Acest fenomen avand loc de-a lungul faliilor geologice, mişcarea granulelor de sol ar putea genera milioane de volţi de sarcină electrostatică.
Fenomenul globurilor de lumina ar putea să stimuleze apariţia fulgerelor în aerul de deasupra, producând astfel un sistem natural de avertizare care ar precede cutremurele.
Acest fenomen pare sa fi fost relatat, pentru prima oara, acum 300 de ani in urma. Desi la inceput oamenii de stiinta au crezut ca luminile ce precedau cutremurele erau doar niste halucinatii, odata cu captarea acestor fenomene cu ajutorul camerelor video, acestia s-au convins ca fenomenul exista cu adevarat.
Inainte de cutremurele care au lovit Fukushima şi L'Aquila au fost captate mai multe filmari ce prezentau "globuri luminoase", acestea fiind, mai apoi, postate online.
"Acum vrem sa aflam de ce aceste lumini apar uneori, dar alteori nu? Am observat ca nu toate cutremurele majore sunt precedate de aceste fulgere. De asemenea, unele fulgere ce apar pe cerul senin nu sunt urmate de cutremure" a declarat profesorul Shinbrot.
Cu scopul de a intelege legatura,  oamenii de ştiinţă din Turcia au montat turnuri care măsoară voltajul din aerul din regiunile predispuse la cutremure.
„Cercetătorii turci au descoperit că există anumiţi precursori pentru unele cutremure mari, de magnitudine 5 sau mai mare. Dar voltajul nu este întotdeauna acelaşi. Uneori e mare, alteori e mic. În mod cert, mai avem multe de înţeles”, a declarat profesorul Shinbrot.
Un prim obiectiv in intelegerea acestei dileme il reprezinta înţelegerea experimentului cu făina pentru a afla, ce este acest mecanism nou, necunoscut, ce generează voltaj în crăpăturile din pudră.
„Nu este electricitate statică, tipică, ca atunci când frecăm un pantof de cauciuc contra unui covor de nylon. Aici este vorba despre două straturi din acelaşi material care se freacă unul de celălalt şi generează voltaj. Cum are loc acest fenomen? Nu am nicio idee. Cred că motivul pentru care nimeni nu a relatat asta până acum este acela că nimeni nu s-a gândit să studieze acest lucru”, a mai declarat Shinbrot.
Ce nu inteleg cercetatorii este ca Pamantul este o matrice vibrationala vie si plina de energie care nu poate fi inteleasa decat daca este accesata la nivel spiritual. De fapt, nimic nu poate fi inteles decat pe cale spirituala. Pentru a reusi sa intelegi universul extern trebuie sa patrunzi in adancul universului intern.

sursa: http://www.descopera.ro/

P.S. - Totul este energie, astfel ca orice lucru mecanic impune o descarcare energetica. In acest mod s-au obtinut rezultatele cu materialele granulare si cu faina. Dar esenta acestor miscari energetice le este inca straina acestor oameni ce cauta niste raspunsuri interne intr-o lume externa.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu