luni, 24 martie 2014

NASA descoperit o structura misterioasa în centura de radiaţii a Terrei... Video

O stire recenta publicata de NASA ne dezvaluie faptul ca s-a descoperit o structura misterioasa ce se afla in centura de radiatii a Terrei. Conform acestora structura a fost detectată de sondele Van Allen, care monitorizează aceste centuri de radiaţii.
Pentru aceasta descoperire a fost deja conturata o teorie, specifica celor de la NASA, care cred ca structura gasita este rezultatul de mişcarea de rotaţia a Pământului, deşi până acum ei erau convinşi că această mişcare nu poate influenţa particulele din centura de radiaţii, care se deplasează cu viteze apropiate de cea a luminii.
Structura misterioasa descoperita pare sa semene cu  niste dungi de zebra. Aceasta era vizibila şi în timpul unei activităţii solare reduse, deci nu era produsă de vântul solar.
„Electronii din interiorul centurii de radiaţii sunt de fapt organizaţi sub forma unui model dungat, ca de zebră, iar noi abia acum am observat asta”, a declarat Alexandr Ukhorskiy, de la The Johns Hopkins Applied Physics Laboratory, autorul studiului.
Conform cercetatorilor NASA mişcarea de rotaţie a planetei noastre produce un câmp electric foarte slab, oscilant, care pătrunde prin centura de radiaţii.
In acest mod apare acest model cu dungi, care poate fi vizibil peste tot în centura interioară de radiaţii, care începe deasupra atmosferei Terrei (800 km altitudine) şi ajunge până la aproximativ 12.874 km altitudine.
Cercetatorul David Sibeck, de la NASA Goddard Space Flight Center, care se ocupa cu monitorizarea sondelor Van Allen, spune că această observaţie este fără precedent, deoarece până acum nimeni nu ştia că acest fenomen există.
Centurile de radiatii Van Allen sunt regiuni dinamice, în forma unor gogoşi, aflate deasupra atmosferei terestre, formate din particule încărcate cu energie - electroni şi ioni - care sunt reţinute în câmpul magnetic ale Terrei. Nivelul de radiaţii este influenţat de activitatea solară.
Aceasta dezvaluire parca are rolul de a ne duce de tot in eroare. Daca la inceput se considera ca miscarea de rotatie a Pamantului nu poate influenta particulele din centura de radiatii, acum se pare ca este tocmai invers.
Eu sunt sigur ca cercetatorii NASA  cunosc mai bine Universul decat ni se da sa credem. Mai mult ca sigur acestia cunosc faptul ca Pamantul este un vortex energetic care creeaza unde energetice prin imprejurul lui. Aceste unde energetice sunt captate si vazute de specialistii NASA care inventeaza tot felul de teorii pentru a ne distrage atentia de la adevarul stiintific.
Aceste teorii ajung sa se bata cap in cap la un momentdat dar asta nu ii deranjeaza pe cercetatori, chiar daca schimbarea de optica ar putea influenta decisiv cam toate teoriile pe care ei ni le baga pe gat zi de zi. Oricum, majoritatea oamenilor nu sunt atenti la aceste aspecte. Iar cei care le constientizeaza sunt in minoritate neputand influenta majoritatea cu nimic.sursa: http://www.descopera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu