joi, 20 martie 2014

Noua Ordine Mondiala - Romania, Polonia si Ungaria invitate sa cioparteasca teritorii din Ucraina

Zilele acestea politicianul rus Vladimir Jirinovski, lider al Partidului Liberal Democrat, de orientare ultranaţionalistă din Rusia a sustinut o pledoarie interesanta la televiziunea publică din Rusia.
Acesta a declarat urmatoarele: “Aceste două părți ale Ucrainei, de Est și de Vest, sunt total incompatibile. Nu poate niciun fel de internaționalism să ajute în acestă situație. Vestul Ucrainei, care face acum cea mai mare gălăgie, am fost nevoiți să-l luăm de la Polonia pentru ca armata hitleristă să rămână cât mai departe. Transcarpatia am luat-o de la unguri din același motiv. Iar Bucovina și Basarabia am luat-o în 1939. Dacă nu era Hitler, nu atingeam aceste pământuri”, a declarat Jirinovski, citat de către portalul Moldova.org.
Pe langa aceste declaratii acesta a mai completat: “Ce propun eu? Să ia Polonia regiunea care îi aparține, Ungaria să ia Transcarpatia, mai ales că majoritatea locuitorilor de acolo vorbesc limba maghiară. În Basarabia și Bucovina majoritatea locuitorilor sunt vorbitori de română. România visează demult să le ia înapoi. Sunt trei țări membre NATO. Transnistria – să revină la noi, e pământ rusesc. Doar atunci Ucraina se va liniști”, a spus politicianul.
Trebuie sa recunosc ca omul are dreptate. Ucraina este un stat artificial creat, detinand teritorii care au apartinut altor state precum Romania, Polonia, Ungaria si chiar Rusia (Crimeea a fost mai mult un teritoriu rusesc decat ucrainean) dar dezmembrarea lui ar fi un precedent extrem de periculos pentru aceasta regiune si chiar pentru intreaga lume.
In acest moment traim intr-o lume in care schimburile teritoriale nu isi mai au rostul. Umanitatea nu trebuie sa se mai gandeasca la asa ceva. Umanitatea trebuie sa isi rezolve toate problemele pasnic, fara conflicte, indiferent de ce origine (armat sau diplomat) si trebuie sa se uneasca.
Desi poate ranesc pe multi cand spun ca este mai important statutul de om universal decat ca cetatean al unui stat precum roman sau ucrainean, omenirea trebuie sa fie unita iar granitele ar trebui desfintate pentru totdeauna. Numai asa vom putea supravietui ca omenire si vom putea dezvolta o societate cu adevarat infloritoare.
In ceea ce priveste evenimentele din aceasta regiune scopul marilor puteri este de a o destabiliza. Planul Rusiei de a invada Ucraina a fost cunoscut de dinainte de catre marile puteri ale lumii. Nimic nu este facut la intamplare si totul este bine pregatit.
Odata cu acest eveniment, nefericit pentru Ucraina, se urmareste atatarea vecinilor impotriva acestui stat. Si adevarat este, ca e foarte usor sa atati niste tari vecine care tanjesc de ceva timp la teritoriile pierdute intr-un mod total nedrept.
Destabilizarea acestei regiuni face parte din planul mondial de cucerire totala a lumii si de implementarea Noi Ordini Mondiale intr-o zona in care acest fapt s-a dovedit destul de greu de infaptuit.

surse: http://www.romaniatv.net/
            http://www.libertatea.ro/
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu