vineri, 9 ianuarie 2015

Atacul fals din Paris parte a conspiratiei mondiale

Elicoptere si trupe anti-teroriste sunt pregatite sa ia cu asalt casa unde, conform autoritatilor franceze, s-au adapostit teroristii musulmani care au ucis cu sange rece mai multi reporteri francezi si doi politisti de pe strada.
Imaginile cu teroristii in cauza domina practic mass media creind un spectacol bizar si infricosator pentru intreaga lume. Parca ne uitam la un film comando, Chuck Norris mai lipsea din peisaj si totul era complet.
Vazand asa ceva nu am putut sa stau cu mainile in san si sa nu scriu nimic. Observ ca totul este ca un show de televiziune regizat, difuzat la nivel mondial, in care actorii principali sunt niste niste criminali musulmani care se pare ca au actionat ca urmare a unor caricaturi ce lezau onoarea profetului Mahomed.
Actorii, scuze, teroristii musulmani au actionat in plina strada, fiind filmati din orice unghi. Duri si cu sange rece acestia au executat fara ezitare niste politisti care le-au stat in cale. Aceste imagini au ajuns in toata lumea si au starnit vii emotii.
Cum se poate asa ceva? Cum de s-a ajuns la asa ceva? Aceste intrebari par sa fie pe buzele tuturor oamenilor din intreaga lume in acest moment.
Totul este asa de bizar dar si asa simplu. Cel putin pare simplu... fiindca nu este. Conform autoritatilor, criminalii sunt niste "soldati" Al-Qaeda care au actionat foarte eficient fiind precum niste "profesionisti ai armelor".
Desi mass media nu isi mai pune intrebari cu privire la acest atentat eu nu pot sa fac la fel. Eu sunt curios sa stiu motivul pentru care criminalii s-au dat in stamba actionand in plina strada, desi puteau sa faca acest atentat mult mai eficient. Puteau opri masina langa cladirea ziarului, intrau inauntru, lichidau indivizii cu pricina sau puneau o bomba si plecau linistiti. In schimb ei au actionat, parca dinadins, in vazul lumii, au facut spectacol si s-au deconspirat usor - ba chiar si-au uitat actele in masina, parca, pentru a fi recunoscuti mai usor. Mai apoi s-au plimbat bezmetic prin Franta, au bagat spaima in benzinari, s-au dus la nord de capitala pentru ca mai apoi sa se intoarca intr-un Paris intesat de forte de ordine. In masina lor sunt plantate simboluri islamice, dar totusi atentatul nu este revendicat de nicio organizatie islamica pana acum. Putin curios... nuu?
Acest atentat pare sa semene ca show cu cel din 11 septembrie 2001 din New York. Oamenii mor pe strada, sunt luati ostatici in direct, iar telespectatorii sunt cu ochii tinta la tv.
Imediat dupa acest atentat, marile organizatii europene s-au adunat si s-au gandit la noi modalitati de protejare a populatiei. Modalitati de protejare care vor leza din ce in ce mai mult libertatea personala de care se bucura europeanul de rand Un asemenea exemplu este si asa-numita lege "Big-Brother" de la noi din tara care pare sa fi revenit in actualitate. Vezi.. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/legea-big-brother-a-revenit-in-actualitate-in-contextul-atacurilor-din-franta-proiectul-discutat-de-sri-diicot-si-dna.html?utm_source=stirileprotv.ro&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+StirileProtv.ro+12all01%2F08%2F2015+22%3A50&utm_content=doctoruionel%40yahoo.com
Dar acum nimeni nu mai reactioneaza la incalcarile de drepturi care ni se pregatesc. Acum mingea e la adversar. Adversar care, pe moment, nu poate fi deposedat si care are toate atuurile in mana in ceea ce priveste securitatea europeana.
Incalcarile drepturilor oamenilor de rand pareau a fi din ce in ce mai vizibile si mai deranjante odata cu aflarea adevaratelor motive care au stat la originea asa-ziselor atentate de la 11 septembrie 2001 si a razboaielor care au decurs din aceasta cauza, asa ca un alt atentat spectaculos si mai evident pare a fi acoperirea perfecta. Asa, cred eu, s-a ajuns la acest atentat.
Reporterii cu pricina au provocat, de asemenea, mai tot timpul lumea islamica (si cea crestina) prin caricaturile lor jignitoare la adresa credintei lor religioase. Reporteri care au actionat la "ordinele" venite de mai sus si care au fost parte din puzzle-lul conspirativ pentru ca mai apoi sa plateasca pentru acest fapt. Desi au fost amenintari cu moartea si demonstratii in intreaga lume islamica, reporterii au continuat sa-si faca treaba linistiti, pana in acest moment.
In ceea ce priveste teroristii, acestia par sa fi avut parte de un antrenament de razboi si nu de experienta in lupta de guerilla asa cum afirma autoritatile. Acestia au fost pregatiti sa actioneze ca niste teroristi nemilosi si sa se dea in spectacol, in acelasi timp. Pentru ca totul a fost pregatit ca un show.
Cum se face ca avionul care a intrat in Pentagon nu a fost "prins" pe nicio camera de luat vederi, desi in zona au existat cateva zeci de asemenea aparate, in timp ce acest atentat cat si cel de la World Trade Center au fost filmate din toate pozitiile?
Aceasta intrebare imi aduce aminte de o explicatie acida a unui controlor de tramvai data unui calator, prins fara bilet, care a intrebat deca camerele de luat vederi functioneaza. Controlorul a explicat ca daca va primi un pumn in figura acestea vor functiona, dar daca el ii va da un pumn in gura calatorului camerele nu vor mai functiona.
Totul este un spectacol macabru (un spectacol macabru in care si-au pierdut viata oameni nevinovati) si prost regizat care are un cu totul alt scop decat ceea ce ni se spune la tv. Trebuie subliniat faptul ca adevarul nu este la el acasa la tv. Tv-ul este doar o modalitate de propaganda si de manipulare si nimic mai mult. Aveti grija si fiti atenti la realitatea din fata voastra, altfel nu veti mai putea diferentia adevarul de minciuna.

vezi si: http://www.evz.ro/fortele-speciale-din-paris-le-cer-jurnalistilor-sa-nu-divulge-locul-unde-se-afla-teroristii-dar-posteaza-pe-facebook-poze-din-timpul-operatiunii.html   Sunt prosti politistii sau e vorba de spectacol in toata regula?

http://www.bzi.ro/atacul-terorist-de-la-charlie-hebdo-ridica-semne-de-intrebare-ceva-nu-se-leaga-475748

sursa foto: http://www.b1.ro/

Un comentariu: