marți, 26 aprilie 2016

Conspiratia mediatica - De ce mor marile vedete?

Este o intrebare care pare sa fie din ce in ce mai prezenta pe buzele cator mai multi oameni din toata lumea. Nu mi-a placut niciodata sa creez tot felul de teorii ale conspiratiei dar nu pot sa nu observ problemele care apar in jurul unor mari vedete moarte. Vedete precum 2Pac, Michael Jackson sau Prince. Aceste vedete au ajuns mari cu ajutorul Ocultei Mondiale si au facut jocul ei. Au facut jocul ei pana in momentul in care au descoperit  ce a insemnat cu adevarat acest "joc". Din acel moment au criticat serios Oculta cat si modalitatea prin care ea a acaparat lumea. Acest fapt a dus la declinul lor.
In ceea ce il priveste pe 2Pac, in 1994, acesta a refuzat sa semneze un contract cu casa de productie Bad Boy, condusa de Puff Dady, refuzand astfel sa isi continue cariera muzicala in interiorul mass mediei oculte (Puff Dady sau P. Diddy este unul din proprietarii casei de discuri Bad Boy - o casa de discuri detinuta in realitate de catre Oculta Mondiala). Imediat dupa refuz a fost impuscat de cinci ori dar a supravietuit. Dupa ce a scapat a fost bagat la inchisoare, fiind judecat pentru un presupus atac sexual. In inchisoare 2Pac a compus medlodii ce loveau direct in liderii oculti. Melodii care mai apoi au ajuns sa aiba succes. Reactia nu a intarziat sa apara iar, la 7 septembrie 1996, 2Pac a fost ucis.
Un alt personaj celebru a fost Michael Jackson. Acesta a avut un succes fenomenal de cand s-a despartit de fratii sai, din formatia The Jackson Five. Un succes care a venit odata cu colaborarea cu cele mai mari case de productie. Case detinute de marile trusturi internationale. Videoclipurile sale erau pline de simbolistica oculta, fiind extrem de bine vizualizate in cadrul mass mediei.
Lucrurile s-au schimbat odata ce interpretul si-a dat seama ca lucrurile nu stau chiar ok. Astfel ca a si scos o melodie de succes - They don't care about us - cu trimitere directa la Oculta Mondiala. Din acel moment declinul a urmat brusc. A fost acuzat de tot felul de abuzuri. Abuzuri care aveau in centru o inventata inclinatie sexuala de a sa catre copii (parintii care l-au acuzat pe Michael Jackson ca le-ar fi abuzat copiii au recunoscut mai apoi ca au mintit). Au inceput si problemele de sanatate. Probleme care erau tratate de un doctor care parea sa ii faca mai mult rau decat sa il vindece. Si cum de sub controlul Ocultei nu iesi decat cu picioarele inainte, Michael Jackson a fost gasit mort de pe urma unei supradoze de medicamente prescrise de doctorul care trebuia sa il trateze.
Ultimul caz pe care il voi aborda este cel mai recent - Prince. Un artist care a urmat acelasi drum ca si Michael Jackson si care parea ca nu va avea aceeasi soarta ca si acesta. Asta pana cand a iesit la tv si a inceput sa vorbeasca despre Oculta Mondiala. Acest fapt l-a condamnat la moarte pe Prince. O moarte care pare sa fie din ce in ce mai invaluita in mister, asa cum au fost toate mortile marilor vedete rebele.
Pentru ceea ce au reprezentat si pentru curajul lor de a lupta impotriva ocultei si de spune adevarul, aceste vedete merita respectul intregii lumi. RIP.

P.S. Marile vedete internationale nu duc o viata chiar usoara. Sunt controlate prin intermediul drogurilor (nu marijuana) cat si prin intermediul unor atacuri psihotronice indreptate spre ei. Asta este unul dintre motivele pentru care multe dintre aceste vedete nu traiesc mult. In timpul marilor petreceri organizate de oculti, vedetele sunt incurajate sa consume droguri sau sunt drogate chiar fara stirea lor pentru ca mai apoi sa devina dependente de narcotice. Priviti doar ce probleme au avut Whitney Houston, Eminem, DMX etc.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu