sâmbătă, 16 aprilie 2016

Esecuri care apar in lucrul cu subconstientul

In lucrul cu subconstientul apar si esecuri datorate efortului fortat (incerci sa te convingi de ceva in care nu crezi) si lipsei de incredere in puterea transformatoare a subconstientului.

Pentru astfel de situatii, urmatoarele 10 sfaturi, adaptate din cartea "Puterea extraordinata a subconstientului tau" de Joseph Murphy se vor dovedi de ajutor:1.Sentimentul care insoteste vizualizarea este foarte important . De aceea, trebuie sa simtiti orice sugestie pe care o trimiteti catre subconstient ca si cand aceasta reprezinta o realitate.


2.Nu dati atentie diferitelor obstacole (argumente ale ratiunii privind inutilitatea efortului dvs.) si nu incercati sa va impuneti vointa. Tot ceea ce aveti de facut este sa aveti imaginea clara si précis conturata a ceea ce doriti sa obtineti, pastrandu-va increderea.


3.Un citat din Biblie exprima intr-o forma plastica o idée fundamentala: " Tot ceea ce cereti, sa credeti ca ati primit deja si vi se va da". A crede inseamna a accepta un lucru ca fiind adevarat, inseamna a trai cu senzatia ca el exista. Pastrati mereu aceasta stare in voi insiva; veti trai in realitate, dupa un timp, bucuria implinirii.


4.Unii ar putea spune: " Mi-am umplut mintea de sugestii positive si totusi nu s-a schimbat nimic in viata mea". Raspunsul la acest argument este ca nu ati facut ceea ce spuneti deoarece ati lasat mintea sa se intoarca la gandurile pesimiste cu care ea era deja obisnuita, ganduri care au neutralizat repede eforturile dvs. anterioare.


5.Cand semanati un bob de grau nu-l mai dezgropati pentru a vedea daca a incoltit, ci asteptati increzatori ca el sa rasara si sa dea rod. Tot asa procedati si in lucrul cu subconstientul. Lasati sugestiile sa prinda radacini adanci si sa dea roade in viata de fiecare zi.


6.William James, parintele psihologiei americane, spunea vorbind despre puterea subconstientului: "Actioneaza ca si cand lucrul pe care ti-l doresti exista deja si el va aparea cu siguranta, implinind astfel dorinta ta puternica".


7.Subconstientul accepta tot ceea ce ii este impus sau, cu alte cuvinte ceea ce ganditi in mod permanent. El nu este interesat daca gandurile dvs. sunt bune sau rele, adevarate sau false. Desi subconstientul are propria sa vointa, va acepta in intregime sugestiile si imaginile mentale cu care il hraniti perseverant si va va rasplati in consecinta.


8.Legile subconstientului sunt legi care implica foarte mult puterea credintei din partea unei fiinte umane. Prin urmare, trebuie sa credeti in actiunea sa pentru a avea rezultate.


9.Exista doua tipuri de oameni: pe de o parte sunt cei plini de incredere si speranta,
care stiu ca s-au nascut pentru a reusi in tot ceea ce intreprind ; iar pe de alta parte sunt cei plini de indoieli si teama, de incertitudini si prejudecati. La ambele categorii subconstientul lucreaza pentru a realiza ceea ce a fost programat. Cu totii vedem rezultatele datorate modului in care ne-am programat pana in acest moment, constient sau nu, subconstientul. Reprogramarea subconstientului, dupa cum ati vazut, este o alegere personala care implica sacrificii, focalizare, incredere, inainte ca rezultatele positive sa apara.


10.Esti ceea ce gandesti, aspiri si crezi cu fermitate. Vizualizati deznodamantul fericit al situatiei cu care va confruntati si traiti anticipat bucuria reusitei.


sursa: http://esoterism.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu