vineri, 29 aprilie 2016

Mistere extraterestre - Planeta Venus

Imagini pentru planeta venus
In timpul noptilor senine puteti observa cu usurinta Luceafarul. O stea mare care domina prin luminozitatea sa intreg cerul. Aceasta stea este de fapt planeta Venus. O planeta necunoscuta oamenilor desi se afla foarte aproape de Pamant. De fapt este cea mai apropiata planeta de Pamant. Curios este faptul ca Venus este trecuta cu vederea cand se discuta de vreo posibila misiune interplanetara. Asta deoarece NASA ne spune ca Venus este prea aproape de Soare pentru a sustine viata. Asta desi zona in care se afla aceasta planeta se afla in asa numitul"spatiu al vietii". O zona a sistemului solar in care, conform astronomilor, poate lua nastere viata.
Venus este una din cele patru planete terestre (telurice), precum Pamantul, Mercur si Marte care sunt solide si nu gazoase precum Jupiter, Saturn, Neptun sau Uranus. Este a doua planeta de la Soare, dupa planeta Mercur, avand o orbita in jurul Soarelui de 224,7 zile. Planeta este situata la o distanta de 108 milioane de kilometri de Soare, avand o rotatie in jurul axei sale de 243 de zile (foarte lenta) si se face de la vest la est. Marimea lui Venus este apropiata de cea a Pamantului, reprezentand 95 % din suprafata Terrei.
Venus a fost o planeta venerata in trecut. Se spune ca de la ea soseau zeii pe Pamant. Fascinatia pentru Venus s-a pastrat pana astazi. Chiar Nikola Tesla era convins ca a putut capta mesaje extraterestre de pe Venus. Tesla a renuntat sa participe in cadrul proiectului Philadelphia deoarece primise, cu ceva timp in urma, un mesaj de pe Venus in care i se spunea ca tot testul va decurge prost si ca vor muri oameni, ceea ce s-a si intamplat. In acelasi timp au existat foarte multi oameni care au declarat ca au luat contact cu fiinte venite de pe Venus. Un asemenea exemplu a fost Phil Schneider, un geolog şi inginer care a avut nivelul 1 de securitate în proiectele guvernamentale secrete americane, ce a declarat ca a avut contacte cu fiinte extraterestre venite de pe planeta Venus. Un asemenea extraterestru fiind celebrul Vailant Thor. Un venusian ce ar fi muncit pentru guvernul american până la sfârșitul anilor ’50. Imediat după ce și-ar fi încheiat misiunea, extraterestrul blond s-a întors pe nava sa și nu a mai fost văzut niciodată. Schneider a mai prezentat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia cu pricina fusese realizată în 1943. Schneider a declarat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Conform descrierii lui Schneider,  venusianul Thor avea șase degete la o mână, un plămân uriaș, o inimă supradimensionată, un IQ de 1200, ceea ce îl făcea capabil să vorbească peste 100 de limbi și vârsta de aproximativ 500 de ani.
valiant-thor Extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american (foto)
Schneider a mai declarat faptul ca Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol. 
Tot Schneider a spus ca Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a plecat pe planeta sa de origine Venus. Thor ar fi declarat că rasa lui de oameni a trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.
Thor ar fi vorbit si despre prezența lui Iisus pe Terra. Conform venusianului, evenimentul a fost unul extrem de important iar oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt. Venusianul a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială. Desi aceasta poveste poate fi una cat se poate de falsa, ce e curios aici e faptul ca Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte.
O alta problema cu privire la planeta Venus a fost pusa pe tapet de specialistul rus Leonid 

imagen.venus_.rusia_ Rusia desecretizează imagini de pe Venus în care apare viața extraterestră (foto)

Ksanfomalit, cercetator la Institutul de Cercetare Spațială din Rusia. Potrivit specialistul rus pe planeta Venus au fost captate imagini ce demonstreaza faptul ca exista viata. Astfel, acesta a prezentat poze in care erau surprinse creaturi ciudate care se miscau in voie pe suprafata planetei. Pozele publicate de Leonid a starnit apele in cadrul mediului academic si nu numai. Imediat, Leonid a primit replica de la NASA care infirma aceste descoperiri și declarau că nicio vietate nu poate trăi în condițiile pe de Venus.
Una peste alta, planeta Venus este un corp ceresc cat se poate de misterios si de captivant in acelasi timp. Desi astronomii afirma ca ea nu ar putea sustine viata, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca Universul este unul cat se poate de viu si fiecare planeta este de fapt un vortex. Un vortex capabil sa detina mai multe realitati. Realitati in care pot exista entitati inteligente si adevarate civilizatii.

sursa: http://www.efemeride.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu