marți, 19 aprilie 2016

Misterul sferei uriase din Bosnia

O misterioasă sferă uriaşă provoacă senzaţieTrecutul umanitatii inca ramane un mare mister. Totusi, devine din ce in ce mai cert faptul ca o mare civilizatie a existat in trecut. O civilizatie care a lasat  multe urme in toata lumea. O asemenea urma o reprezinta si sfera uriasa gasita de arheologii bosnieci la ei in tara.
Sfera a fost gasita intr-o padure din apropierea orasului Zavidovici, la cativa kilometri de Sarajevo. Conform arheologului Semir Osmanagic, sfera ar fi fost cioplita candva de mana omului. Bila gigantica are o greutate estimata la 35 de tone si un continut de fier "extrem de ridicat". Originile sale sunt incerte, dar se pare ca vechimea sa este de peste 1.500 de ani. Arheologii cred ca sfera demonstreaza faptul ca in trecut a existat o mare civilizatie capabila sa construiasca monumente megalitice.
Zona respectiva din Bosnia ar fi fost presărată până în secolul al XX-lea cu astfel de sfere, însă multe au fost distruse în anii ’70, ca urmare a zvonurilor că în interiroul lor se ascundeau bogăţii de aur.

sursa: http://www.descopera.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu