miercuri, 11 mai 2016

Invataturile lui Abraham, Autori: Esther si Jerry Hicks

Abraham este o fiinta extraterestra care se manifesta prin intermediul lui Jerry Hicks. O fiinta extraterestra care incearca sa ajute omenirea in drumul ei catre maiestrie si unitate.

Aveti o Fiinta interioara
Desi sunteti in mod sigur fiinte materiale pe care le puteti vedea in contextul vostru fizic, sunteti cu mult mai mult decat vedeti cu ochii fizici. De fapt sunteti o extensie a sursei sublime de energie. Cu alte cuvinte, acea fiinta subtila mai ampla, mai batrana si mai inteleapta care sunteti voi este acum cuprinsa in corpul fizic pe care il identificati cu voi insiva. Ne vom referi la partea subtila din voi ca fiind Fiinta voastra interioara.
Fiintele fizice cred adesea ca ele sunt fie moarte, fie vii, si continuand acest mod de a gandi, uneori ajung sa isi dea seama ca au trait si intr-o dimensiune subtila inainte de a veni in corpurile fizice si ca dupa moartea lor fizica, se vor reintoarce in acel taram imaterial. Dar foarte putini oameni inteleg de fapt ca acea parte imateriala din ei ramane in mod curent, predominant si cu multa putere concentrata in acel taram subti in timp ce o parte din ea patrunde in aceasta perspectiva fizica si in corpul lor fizic de acum.
Intelegerea atat a acestor doua dimensiuni cat si a relatiei dintre ele este esentiala pentru o adevarata intelegere a ceea ce sunteti si ceea ce intentionati sa faceti atunci cand v-ati incarnat. Unii numesc aceasta parte imateriala “sine” sau “suflet”. Nu conteaza cum ii spuneti, dar este foarte important pentru voi sa constientizati ca Fiinta Interioara exista, pentru ca numai atunci cand intelegeti in mod constient legatura dintre voi si fiinta voastra interioara aveti cu adevarat ghidare.
Nu vrem sa va schimbam convingerile
Nu am venit ca sa va schimbam convingerile, ci ca sa va familiarizam din nou cu Legile Eterne ale Universului, astfel incat sa puteti fi creatorii constienti care ati ales sa deveniti, deoarece voi, si nu altcineva, atrageti in viata voastra ceea ce aveti.
Noi nu venim acum in fata voastra pentru a va face sa credeti in ceva anume, pentru ca nu vrem sa schimbam nimic din ceea ce voi credeti. Si contempland acest minunat plan fizic al Pamantului, vedem o mare diversitate in credinele voastre – si in toata aceasta diversitate exista un echilibru perfect.
Va vom prezenta aceste Legi Universale intr-o forma simpla. Si va vom oferi de asemenea procese practice prin care puteti accesa la vointa Legea pentru a putea sa realizati ceea ce este important pentru voi. Si desi stim ca va veti bucura de controlul creator pe care veti descoperi ca puteti sa il exercitati asupra propriei voastre vieti, stim ca cel mai valoros lucru va fi libertatea pe care o veti descoperi pe masura ce invatati sa aplicati Arta de a Da Voie.
Deoarece cea mai mare parte dintre voi cunoaste deja aceste lucruri, noi consideram ca munca noastra consta in a va reaminti ceea ce, la un anumit nivel, deja stiti. Noi speram ca, pe masura ce cititi aceste cuvinte, daca si voi doriti, sa fiti ghidati pas cu pas catre o Trezire – recunoasterea fiintei complete care sunteti.
Voi sunteti pretiosi pentru Tot Ceea Ce Este
Dorinta noastra este ca voi sa intelegeti din nou imensa valoare pe care o aveti pentru Tot Ceea Ce Este, deoarece voi cu adevarat sunteti o culme a gandirii, si cu fiecare gand, cuvant sau fapta, participati la ceea ce este Universul. Voi nu sunteti fiinte inferioare care cauta sa-i ajunga pe altii din urma, ci sunteti creatori de varf, avand la dispozitie toate resursele Universului.
Noi vrem ca voi sa va cunoasteti valoarea, deoarece in absenta acestei intelegeri, nu veti intra in posesia a ceea ce va revine de fapt. Prin lipsa voastra de autoapreciere, va negati dreptul de a mosteni bucuria permanenta. Si in timp ce Universul continua sa beneficieze de pe urma a tot ceea ce voi traiti, dorinta noastra este ca si voi sa incepeti sa culegeti roadele muncii voastre chiar aici si acum.
Stim cu certitudine ca veti  gasi cheile care va vor conduce la a trai ceea ce va doreati inca dinainte de a va incarna in acest corp fizic. Va vom oferi ajutorul nostru in a va realiza scopul  vietii, si stim ca acesta este important pentru voi, deoarece va auzim cum intrebati: De ce ma aflu aici? Ce pot face pentru ca viata sa fie mai buna? Cum pot sa stiu ce este bine? Si noi suntem aici tocmai pentru a raspunde in amanuntime acestor intrebari.
Suntem gata sa auzim intrebarile voastre.
INTRODUCERE LA A TRAI STAREA DE BINE
Jerry: Abraham, ceea ce mi-ar placea ar fi o carte introductiva, scrisa special pentru acei oameni care doresc sa dobandeasca controlul constient asupra propriei lor vieti. Mi-ar placea sa fie suficienta informatie si ghidare in acest unic volum astfel incat fiecare cititor sa poata incepe imediat sa foloseasca aceste idei, si prin urmare sa experimenteze imediat o crestere a starii sale de fericire, sau a starii sale de bine… intelegand ca ei probabil vor dori in continuare lamuriri asupra unor puncte specifice ceva mai tarziu.
Abraham: Fiecare va incepe chiar din punctul in care se afla si noi speram ca cei care cauta vor primi raspunsurile pe care le doresc chiar in aceasta carte. Niciunul  dintre noi nu poate oferi tot ceea ce cunoaste sau ar vrea sa exprime la un moment dat. Si astfel, va vom oferi o baza clara de intelegere a Legilor Universului  aici, stiind ca unii vor fi interesati sa mearga dincolo de ceea ce este scris, altii nu. Munca noastra evolueaza in permanenta prin intrebarile care sunt puse ca rezultat al stimularii ce apare in urma discutiilor. Nu exista capat al evolutiei noastre a tuturor.
Legile Universale: definitie
Acestea sunt cele trei Legi Universale Eterne pe care vrem sa va ajutam sa le intelegeti mai clar astfel incat sa le puteti aplica la vointa, in mod eficient si satisfacator de-a lungul a ceea ce este viata vostra in planul fizic. Legea Atractiei este prima dintre legile pe care vi le vom oferi, pentru ca daca nu intelegeti si nu sunteti in stare sa aplicati eficient aceasta lege, atunci cea de-a doua lege, Stiinta Creatiei la Vointa, si a treia, Arta de a Da Voie, nu pot fi folosite. Mai intai trebuie sa intelegeti si sa folositi eficient prima lege, pentru ca sa o puteti intelege si utiliza pe cea de a doua. Si trebuie sa fiti in stare sa intelegeti si sa utilizati cea de a doua lege inainte de a fi capabili de a o  intelege si utiliza pe cea de a treia.
Prima lege, Legea Atractiei, spune: Cele care se aseamana se atrag. Chiar daca pare o afirmatie destul de simpla, ea defineste cea mai puternica Legedin Univers – o lege care afecteaza tot ceea ce este in permanenta. Nu exista nimic care sa nu fie afectat de aceasta lege puternica.
A doua lege, Stiinta Creatiei la Vointa spune: Ceea ce cred, astept sau la ceea ce ma gandesc – exista. Pe scurt, obtineti lucrurile la care va ganditi, fie ca le doriti sau nu. Stiinta Creatiei la Vointa reprezinta o aplicatie deliberata a gandirii, pentru ca daca nu intelegeti aceste legi si nu le aplicati in  mod intentionat, veti crea lucrurile in mod automatic.
Cea de a treia lege, Arta de a da voie, spune: Eu sunt ceea ce sunt si doresc sa ii las si pe ceilalti sa fie ceea ce ei sunt. Atunci cand sunteti dispusi sa ii lasati si pe ceilalti sa fie asa cum sunt ei, chiar daca ei nu va lasa pe voi, atunci veti  deveni unul din cei care dau voie, dar nu prea se poate sa ajungeti in acest punct pana nu ajungeti mai intai sa intelegeti cum obtineti ceea ce obtineti.
Numai atunci cand intelegeti ca nimeni nu poate lua parte la ceea ce traiti decat daca ii invitati prin gandurile voastre sau prin atentia ce le-o acordati, si ca imprejurarile nu pot fi parte a experientei voastre decat daca le chemati prin intermediul gandurilor sau al observatiei, numai atunci veti fi Cel Care Da Voie, lucru pe care vi l-ati dorit atunci cand ati venit in acest plan fizic.
Intelegerea acestor trei puternice legi universale si aplicarea lor in mod intentionat va va conduce la acea libertate plina de bucurie de a fi in stare sa va creati propria viata, exact asa cum vreti sa fie. Odata ce intelegeti ca toti oamenii, toate conjuncturile si toate evenimentele sunt chemate de catre voi, prin intermediul gandurilor, veti incepe sa va traiti viata asa cum ati decis atunci cand ati luat hotararea de a va incarna in acest corp fizic. Si astfel, intelegerea puternicei Legi a Atractiei, cuplata cu intentia de a va crea la vointa propria voastra experienta de viata, vor duce in cele din urma la acea libertate neingradita care poate veni numai dintr-o completa intelegere si aplicare a Artei de a da voie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu