joi, 5 mai 2016

Mister - Un cub negru a fost observat in apropierea Soarelui

Multumita unei aplicatii tehnologice admirabile, in ziua de azi, prin intermediul imaginilor captate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO de la NASA) putem observa imagini foarte clare din apropierea Soarelui nostru. Acest fapt a facut ca in anii ce au trecut sa se poata observa obiecte ciudate, de marimi considerabile, care au ajuns foarte aproape de Soare si care chiar au intrat prin astrul central al sistemului nostru solar.
Recent, potrivit dailymail.co.uk, mai multe imagini cu astrul solar au fost facute publice. Problema a fost faptul ca in dreptul Soarelui a fost observat un cub negru gigantic. “Cubul respectiv a mai fost văzut şi cu alte ocazii. Uneori pare bidimensional, alteori tridimensional”, a declarat Scott C. Waring de la UFO Sightings Daily. Aparitia cubului pare insa sa ascunda obiecte ciudate din apropierea Soarelui. "Cubul" este in fapt o aplicatie de moment care mai apoi poate fi explicata ca fiind o eroare. O "eroare" de ultim moment care are rolul de a ne ascunde adevarul.
Un astfel de “pătrat” a mai fost remarcat, în 2011, tot în apropierea Soarelui. La acea vreme au apărut speculaţii similare potrivit cărora ar fi fost vorba despre nişte OZN-uri care orbitau o bulă gazoasă. “Dacă un pătrat lipseşte dintr-o fotografie este pentru că respectiva bucată a fost îndepărtată de NASA pentru a ascunde ceva sau… poate Soarele chiar este orbitat de un cub negru”, mai spune Waring.
NASA 2012NASA-2011În anul 2012, un youtuber susţinea că ar fi remarcat ceva asemănător, după ce a analizat un video furnizat tot de cei de la SOHO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu