joi, 19 mai 2016

Sa fii un om integrat in aceasta realitate, dar detasat de ea

Desi pare bizar pentru multi, rolul nostru in aceasta realitate este sa fim integrati in ea. Sa fim integrati si sa experimentam tot ceea ce inseamna despartirea de Unicitate. Ne simtim diferiti de cei din jur iar asta nu este tocmai nociv. Dar ce nu stiu multi este ca poti sa fii integrat in aceasta realitate si in acelasi timp sa fii detasat de ea. Sa fii detasat de ego si de lucrurile care se intampla in jurul tau, simtind in acelasi timp ca faci pate dintr-un Intreg.
Desi pentru multi pare imposibil. Acest lucru este ceva realizabil. De fapt, este chiar usor. Nu trebuie decat sa vizualizezi lumea de langa tine fara sa te mai gandesti la problemele tale. Sa vizualizezi lumea pana la cele mai mici detalii, lasand la o parte telefoanele inteligente, castile, laptopurile si televizoarele plate.
Daca in timpul zilei nu aveti timp de acest lucru, cand ajungeti acasa iesiti la balcon sau la o plimbare in parc, singuri sau cu familia, observand cu mare atentie ce se intampla in jurul dumneavoastra. In felul acesta, veti observa ca va indepartati de probleme si stres si va concentrati asupra dumneavoastra. Asta inseamna a trai clipa. Aceasta stare va va aduce bucuria experientei si a trairii propriu-zise.
Detasarea este si modul prin care va puteti rezolva cele mai stresante probleme, fiindca Universul va actiona in functie de vibratia pe care o emiteti. In acelasi timp si mintea functioneaza mai bine dupa ce o goliti, o perioada de timp, de griji si probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu