sâmbătă, 29 aprilie 2017

Extratereştrii există şi vor veni într-o bună zi să ne distrugă

Asta este parerea lui Ridley Scott, regizorul celebrelor filme "Alien". La promovarea noului sau film "Alien: Covenant", acesta a declarat ca el crede în existenţa ”unor fiinţe extraterestre superioare” care vor vizita într-o bună zi Pământul cu scopul de a distruge omenirea, informează The Guardian.
”Cred în existenţa unor fiinţe superioare. Cred că acest lucru este foarte probabil. Un expert cu care stăteam de vorbă la sediul NASA mi-a spus: «Ai privit vreodată cerul pe timpul nopţii? Vrei să spui că noi suntem singuri în tot acest Univers?» E ridicol să crezi aşa ceva”, a declarat Ridley Scott.
”Experţii au avansat acum şi un număr referitor la numărul speciilor extraterestre din spaţiu. Ei spun că există chiar în acest moment între 100 şi 200 de specii de entităţi care ar fi putut să aibă o evoluţie similară cu a noastră”, a mai adăugat cineastul.
”Aşadar, dacă vedeţi un obiect mare plutind pe cer, să fugiţi! Pentru că ei sunt mult mai inteligenţi decât noi şi, dacă eşti suficient de prost ca să îi provoci, vei fi răpit sau distrus în doar trei secunde”, a mai spus Ridley Scott.
Inainte de a crede ce spune acest individ, este necesar sa vedem filmele lui pentru a ne convinge de latura intunecata pe care o propaga. La fel precum majoritatea regizorilor de filme SF, Ridley Scott promoveaza filme cu extraterestri profund negative. Filme ce fac parte dintr-o strategie bine gandita de mass media care, prin intermediul cinematografiei, ne imprima in subconstient o imagine negativa despre extraterestri.
Recomandarea mea este sa nu va uitati la astfel de filme, asta deoarece va introduce teama de extraterestri si o vibratie negativa in subconstient.

sursa informatii: http://adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu