miercuri, 19 aprilie 2017

Strict Secret - Dezvaluirile unui angajat NASA

Imagini pentru IRIDIUM 33Un fost angajat al NASA a dezvaluit publicului ca extraterestrii au fost vinovati de coliziunea dintre satelitii american si rus, Iridium 33 si Kosmos-2251. Incidentul care s-a produs in 2009, deaspura Peninsulei Taimyr, a starnit panica in cadrul agentiilor spatiale americane si rusesti.
Ciudat a fost ca cele doua doua aparate, care evoluau pe orbite total diferite, si-au schimbat, brusc, cursul, intrand, pur si simpul, unul in celalalt. Impactul a fost atat de puternic, incat cei doi sateliti s-au facut praf.
Conform fostului angajat NASA, satelitul american Iridium 33 a scapat de sub control, refuzand sa raspunda la comenzile de la sol, de parca o forma nevazuta ar fi actionat asupra lui. Acesta a mai declarat faptul ca este imposibil ca toata partea electronica a aparatului sa se defecteze dintr-odata si fara nici un motiv. Este evident ca au fost extraterestrii!
Ancheta desfasurata a dezvaluit ca Iridium nu a avut nicio defectiune tehnica si ca pur si simplu, aparatul  a preluat initiativa. Desi a fost contestat de specialisti, in SUA si Rusia nimeni nu a dorit sa comenteze declaratia fostului angajat NASA care, din motive de securitate, nu si-a expus identitatea.

sursa articol: http://incomemagazine.ro
sursa foto: http://www.spaceweather.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu