miercuri, 14 iunie 2017

Bashar - Accesarea realitatii pe care ti-o doresti

Imagini pentru bashar alienUn radio nu trebuie sa creeze programul pe care doreste sa-l asculte. Mai degraba, el necesita sa primeasca un program ce exista deja creat, si se transforma intr-un receptor potrivind frecventele. Sincronizandu-se cu ele - creand vibratii similare - cu cele ale programului pe care doreste sa-l redea/primeasca.
Asemanator, nu e necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ti-o doresti, deoarece ea exista deja printre infinitele realitati probabile ce co-exista simultan. Tot ceea ce ai de facut este sa te transformi intr-o "antena" eficienta, astfel incat, prin similaritatea vibratiilor, sa poti primi acea realitate.
In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibratie. Apoi, vei primi automat acea realitate. Poti sa "vezi" realitatea pe care o preferi ca existand in momentul acum. Apoi, va deveni concreta, tangibila in realitatea ta exterioara.
Un radio utilizeaza un selector de canale pentru a selecta si primi un post de radio anume, din multitudinea de programe care exista simultan in jurul sau. Asemanator, exista realitati potentiale infinite pe care le-am putea primi si experimenta in fiecare moment. Noi selectam si primim "versiuni" specifice ale realitatii in baza crezurilor noastre. Noi selectam si primim  in baza increderii noastre 100% in "ceea ce stim ca fiind Adevarat".
Iata si principiul de functionare:
Fiecare crez te face sa vibrezi pe un set unic de frecvente. Aceste frecvente atrag, prin rezonanta similara, acele holograme ce vribreaza cu aceleasi frecvente.

1. Crezurile determina realitatea perceputa. Crezurile determina perceptia realitatii.

2. Imediat apoi, in mod automat (si de regula inconstient) apare interpretarea perceptiei proprii asupra realitatii - aceasta insemnand ca individul desemneaza, proiecteaza si "superimpune" (arbitrar), o interpretare a perceptiei sale asupra realitatii.

3. Apoi reactia emotionala la interpretarea personala a acelei realitati.

4. Apoi incep sa se genereze ganduri despre aceasta realitate.

5. Apoi, in baza emotiilor si gandurilor propii, urmeaza trecerea la actiune.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu