vineri, 23 iunie 2017

Mumia extraterestra din Peru

Imagini pentru mumia nazcaNazca, o zona desertica din Peru, cunoscuta pentru liniile ei fabuloase de pe sol care se vad de la inaltime, este locul in care s-au gasit mai multe mumii foarte bizare. Desi cercetatorii afirma ca mumiile gasite sunt de fapt niste fosti indivizi umani cu malformatii, exista o mumie care pare sa le dea peste cap toate teoriile.
Noua mumie descoperita a fost datata cu ajutorul carbonului si s-a ajuns la concluzia ca are o vechime de 1700 - 1600 de ani. La 19 mai 2017, mumiei i-a fost facuta o tomografie computerizata. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca mumia prezinta o fiziologie complexa a oaselor. Cercetatorii au observat ca mumia are trei degete la maini si la picioare, ceea ce o diferentiaza de orice individ uman. Imediat s-a facut legatura cu desenele incase care prezinta zei cu trei degete la mana, precum aceasta mumie.
Craniul este mare si prezinta o alungire naturala spre spate (nu se vad urmele unei alungiri artificiale), avand, in acelasi timp, niste ochi foarte mari, nespecifici oamenilor. Doctorii care au studiat mumia au fost convinsi de faptul ca individul nu este unul uman.
Dupa cum am mai afirmat si in alte articole de ale mele, adevarul iese la iveala, nimic nu il poate opri.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu