marți, 6 iunie 2017

Roswell - Adjunctul serifului, Charles Fogus, rupe tacerea

Poveste incepe in iulie 1947,  cand şeriful Jess Slaughter şi adjunctul sau Charles Fogus mergeau cu maşina pentru a ridica un deţinut când au auzit prin radio că s-a prăbuşit o aeronavă. Cei doi se deplasau spre Roswell, locul prăbuşirii obiectului neindentificat, astfel ca s-au gandit să se deplaseze la zona impactului pentru a vedea ce s-a întâmplat. 
Imagini pentru oznContrar celor spuse de armata, Fogus a declarat că a fost vorba de fapt de un OZN. Prin intermediul cartii „UFOs TODAY: 70 Years of Lies, Misinformation & Government Cover-Up”, scrisă de Dr. Irena Scott, la 70 de ani după incident, Charles Fogus rememoreaza clipele care au decurs dupa Roswell. Conform lui Fogus, la Roswell s-a prăbuşit o farfurie zburătoare, iar din ea au fost extrase cadavre de extratereştri. Potrivit lui Forgus, extraterestrii extrasi din OZN aratau ca cei din filme. Acesta a mai declarat ca nava extraterestră avea un diametru de aproximativ 30 de metri, iar extratereştrii aveau o înălţime de aproximativ 1,5 metri. La 20 de minute dupa incident au aparut si militarii. Acestia  erau prezenţi cu sutele la faţa locului si le-au cerut şerifului şi adjunctului său să părăsească perimetrul. 
Desi pentru multi aceste dezvaluiri nu par mare lucru, ele au rolul de fapt de a credibiliza mai mult incidentul. Un incident care a avut parte de mii de dezinformari, din partea autoritatilor americane si nu numai si care a fost practic ingropat in minciuni.

sursa: http://www.go4it.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu