vineri, 28 iulie 2017

Extraterestrii sunt pe pamant - "Traiesc chiar sub nasul nostru"

Imagini pentru nasaAceasta declaratie a fost facuta de catre un partener NASA care este ferm convins ca extraterestrii traiesc alaturi de oameni pe pamant. Robert Bigelow, caci despre acesta este vorba, este un puternic antrepenor care lucreaza în parteneriat cu NASA si care, de ceva timp, face declaratii peste declaratii despre viata extraterestra. Conform lui Bigelow, pe Pământ sunt prezenţi extratereştrii, aceştia aflându-se ,,chiar sub nasul nostru'', informează Independent.
Declaratia lui Bigelow a fost facuta in cadrul emisiunii 60 Minutes, ceea ce ma face sa cred ca ceea ce spune el a fost dirijat de la "suprafata". Bigelow este un mare antrepenor, compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă o sondă expandabilă pentru oameni care se poate umfla pentru a furniza spaţiu locuibil în viitor. Tehnologia la care lucreaza acesta a fost testată anterior în călătoriile către Staţia Spaţială Internaţională. Este de subliniat faptul ca NASA si compania sa coopereaza indeaproape pentru viitoarele misiuni spatiale ale agentiei spatiale americane. 
In cadrul aceleasi emisiuni, Bigelow a mai declarat că OZN-urile au venit pe Pământ si ca extratereştrii sunt prezenţi printre oameni.
,,Sunt absolut convins că extratereştrii există.,A fost şi încă există o prezenţă a extratereştrilor pe Pământ. Şi am cheltuit milioane şi probabil voi cheltui mai mult decât orice individ din Statele Unite ale Americii pentru dovedirea existenţei acestora,'' a declarat acesta. 
Desi incearca sa ne spuna ca va da in vileag existenta extraterestrilor, Bigelow nu a oferit alte detalii privind cercetarea sau zborurile private către spaţiu pe care le finanţează. In schimb, antrepenorul a afirmat că munca sa şi a agenţiei spaţiale nu este menită pentru întâlnirea extratereştrilor. Antrepenorul american a mai sustinut si faptul că ,,oamenii nu trebuie să călătorească'' deoarece extratereştrii se află ,,chiar sub nasul nostru''. 
Desi par extraordinare, aceste declaratii sunt facute cu o tinta precisa. Problema este ca nu stim exact care este aceasta tinta - doreste NASA sa ne faca cunoscuta prezenta extraterestrilor in viitorul apropiat si incearca sa ne invete cu ideea, sau doresc doar sa vada cum reactioneaza oamenii la astfel de declaratii?

sursa: http://www.descopera.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu