duminică, 9 iulie 2017

Un cercetator rus declara ca NASA are imagini cu un oras extraterestru pe Luna

Programul american de explorare a Lunii a adus cu sine multe nelamuriri. Multi oameni inca nu sunt siguri ca americanii au ajuns pe Luna. In acelasi timp, cei care cred in aselenizare, se intreaba de ce SUA nu au continuat cu programul lor lunar.
Imagini pentru luna
Un cercetator vine sa lamureasca problema programului american lunar. Valentin Degterev, un om de stiinta rus, susţine că a avut acces la materiale fotografice şi video pe care NASA le-a făcut pe Lună cu ocazia misiunilor Apollo. Conform acestuia, materialele în cauză au fost obţinute în timpul a şase misiuni reuşite ale astronauţilor americani pe satelitul natural al Terrei între 1969 şi 1972.
Valentin Degterev sustine ca in cadrul acelor fotografii si colaje video se pot observa nave spaţiale aparţinând altor civilizaţii şi un întreg oraş, în care ar putea trăi fiinţe extraterestre. Intr-una dintre imagini se poate observa una dintre navele spaţiale cum zboară în proximitatea navei spaţiale americane Apollo. Conform omului de stiinta rus, un imens oraş construit sub forma unui disc este clar vizibil chiar pe unul dintre polii Lunii.
In acelasi timp, Degterev se intreaba de ce fotografiile nu au atras atenţia nimănui înainte, chiar dacă obiectele din imagini erau atât de evidente.

sursa: http://www.jurnal.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu