joi, 21 septembrie 2017

Ce se intampla cu Soarele?!!

Cea mai puternică furtună magnetică din ultimii 20 de ani a lovit Pământul. Ce urmări ar putea avea 418Recent, activitatea solara a crescut puternic. Ce e de subliniat in acest fapt, este ca activitatea Soarelui, pana nu demult, parea sa scada. Chiar majoritatea cercetatorilor preconizau ca Soarele va ramane linistit pentru o perioada destul de lunga de timp. Existau unele temeri cum ca Soarele se va linisti atat de tare incat clima Pamantului se va raci considerabil in urmatorii ani.
Contrar acestor credinte, Soarele ne-a pregatit niste "surprize" fierbinti in ultima vreme. Astfel, in ultimele saptamani, Soarele a experimentat o serie de explozii, printre care si cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani.
Activitatea sportita a Soarelui a produs in acelasi timp si dezastre. In Mexic, pamantul s-a cutremurat de doua ori in ultimele doua saptamani cu peste 7 grade Richter (unul peste 8 grade), producand numeroase victime. Intre timp, uraganul Irma si Maria au facut si fac in continuare victime in SUA si Caraibe. Chiar si Romania a experimentat furtuni deosebit de periculoase. In Timisoara au fost inregistrate si victime umane.
Totusi, unii specialisti nu au fost uimiti de recenta izbucnire a Soarelui, declarand ca de fapt este o tresarire normala a astrului diurn. Problema este ca aceasta tresarire a continuat pe parcursul a catorva saptamani, ingrijorandu-i si pe cei mai "neingrijorati" specialisti.
Acum, urmatoarele intrebari se pun... cat va mai continua activitatea crescuta a Soarelui si daca va continua, vom fi pregatiti pentru noi dezastre?.. iar daca dezastrele vor continua , cum le vom putea opri?
Raspunsurile sunt in interiorul nostru, asta deoarece doar intoarcerea spre spiritualitate este singura cale.

P.S. Bineinteles, Soarele are cicluri. Probabil ca activitatea sa crescuta nu va continua la nesfarsit. Poate se va linisti in cateva zile, sau poate va continua pentru ceva vreme.


2 comentarii:

  1. Pai eu nu inteleg de ce cutremure ?De ce Mexic ?Ca doar toata suprafata pamantului are parte de soare .Si cum influenteaza uraganele ?Daca tot dau o stire ar trebui sa dea si informatii argumentate .

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce cutremure sau uragane?... Soarele si Pamantul sunt ca doi magneti (atrag gravitational), atunci cand unul dintre acesti doi magneti emite mai multa energie, celalalt tremura (poti face un test cu magneti mici, dar trebuie sa gasesti punctul in care cei doi magneti se mentin la acelasi nivel... e cam grea treaba)... Pamantul nu tremura precum un magnet mic, dar partile care sunt sensibile energetic pot tremura. In acelasi timp, surplusul de energie solara dau impuls curentilor de aer cald care, in zonele sensibile energetic, pot creea probleme. In fapt, nu pot explica 100% fenomenul, fiindca conexiunile energetice sunt foarte complexe. Aici, probabil este implicata si constiinta umana.

    RăspundețiȘtergere