vineri, 27 octombrie 2017

"Au sosit extraterestri!!!"

Rusia si mai ales Sibera este locul unde se intampla multe lucruri paranormale. Recent, pe cerul siberian au fost vazute niste aparitii extraordinare. Conform martorilor, pe cer s-au putut observa o multitudine de lumini albe si verzi. Aceste lumini au putut fi vazute din orice colt al Siberiei, relateaza The Sun.
Martorii au declarat ca un OZN gigantic practic a acoperit cerul, obiectul cu pricina avand lumini foarte puternice. Vasili Zubkov, un internaut socat de cele petrecute a postat pe paginile de socializare: “Am ieșit să fumez o țigara și am crezut că vine sfârșitul lumii”.
Fenomenul extraterestru din Siberia a devenit si mai credibil odata cu declaratia ministerului rus al apararii care a afirmat ca in zona exista un obiect neindentificat care zboară cu o viteză uriașă.
OZN-ul nu a trecut fara a fi imortalizat. Fotograful rus, Serghei Anisimov, din orașul Salekhard, care se întinde pe Cercul Arctic, a reusit sa surpinda mai multe imagini cu obiectul ce a pus pe jar o Rusie intreaga. Anisimov a fost si el socat de aparitia de cerul Siberiei declarand: “Am fost acaparat total pentru cateva minute, nu am înțeles ce se întâmplă”.
In acelasi timp, un alt fotograf, Alexey Yakovlev, a capturat mai multe imagini extraordinare și a fost martorul evenimentului OZN. “La început m-am gândit că este o formă neobișnuit de strălucitoare, o formă rotundă și atât. Dar treptat, mingea a început să se extindă, a devenit clar că nu este un fenomen. Imaginea a devenit înfricoșătoare. Nu eram singur, nu am avut halucinații. Un grup nu poate avea halucinații”.
Intre timp, pe toate retelele de socializare un singur mesaj predomina: "Au sosit extraterestri!!!"

 Witnesses were left in awe at the spectacle of light - but some feared it was an alien invasion

 The ball of light was later said to be the result of missile tests

 The ball of light looked like a massive second moon in the sky

Un comentariu:

  1. Mie mi se pare a fi doar o formatiune energetica, nu un obiect solid inconjurat de un 'hallo' din gaz/energie. Daca este o concentrare de energie provenita dintr-o sursa sau mai multe, se poate misca intradevar foarte repede, prin rotirea infima la sol a acestora. Sa nu fie cumva un nou experiment HAARP intr-o zona aproape pustie. Experimentele militare nu inceteaza niciodata.

    RăspundețiȘtergere