marți, 17 octombrie 2017

Spiritul victimei fotografiat imediat dupa un accident

Viata dupa moarte este o parte misterioase a existentei noastre infinite. Este o parte misterioasa si captivanta, in acelasi timp. Desi exista foarte multe marturii despre ceea ce se intampla dupa moarte, acest fenomen inca ne suscita interesul.
In legatura cu fenomenul vietii de dupa moarte este si acest material de azi. Este vorba despre un accident in care soferul implicat a decedat. Martorul ajuns la locul accidentului a fotografiat masina distrusa. Soferul decedat se afla inca in masina la momentul captarii fotografice. 
Fotografia facuta nu a surprins doar accidentul ci si o siluetă albă, care duce cu gândul la o fantomă, ce se îndepărtează de fiarele contorsionate şi se ridică în aer. Desi unii ar spune ca este un efect optic, faptul ca o silueta fantomatica este prezenta in cadrul fotografic la locul accidentului nu este o coincidenta. 
Dupa cum am mai declarat si in alte materiale de ale mele, aparatele de fotografiat devin din ce in ce mai performante, fiind capabile sa capteze imagini din alte spectre de lumina. Spectre care pentru ochiul uman sunt invizibile.

sursa: https://www.realitatea.net

Un comentariu: