vineri, 3 noiembrie 2017

Declasificare CIA - Hitler a supravietuit si a trait in Columbia

Recent, Trump a declasificat mai multe dosare in intentia de a se afla cu adevarat cine l-a ucis pe Kennedy. Cum era de asteptat, Trump a oprit cercetarile deoarece a descoperit ca pot iesi la iveala lucruri rusinoase despre SUA. Nu stiu care sunt lucrurile rusinoase, le banui doar, dar un lucru cert este ca au fost declasificate mai multe dosare secrete.
Un dosar declasificat ne aduce si cateva informatii despre soarta lui Hitler de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Conform documentelor, un bărbat pe nume Philip Citroen a abordat agenţii CIA în 1954, spunându-le că a întâlnit un bărbat care susţinea că ar fi fost Hitler şi că ar fi trăit în oraşul Tunja, la nord de capitala Bogota.
Conform declaratiilor sale, Citroen a vizitat oraşul în timp ce lucra pentru o companie de căi ferate, unde a fost prezentat unui bărbat ''care semăna şi susţinea cu vehemenţă că este Hitler''. In dosar este specificat faptul ca  ''Citroen susţine că l-a întâlnit pe individ într-un loc numit <Residencies Coloniales> care este, conform sursei, extrem de populată de foşti nazişti din Germania.''
Conform Mail Online, Citroen le-ar fi arătat agenţilor CIA o fotografie în care el se afla lângă un bărbat ce semana foarte bine cu Hitler. Agentii CIA nu au luat in serios relatarile acestui personaj misterios, trimitand un mesaj in SUA in care spuneau ca totul este doar un zvon. Un an mai tarziu (1955), un alt bărbat identificat cu numele de cod Cimelody-3 a spus unor agenţi CIA aceeaşi poveste, pe care Citroen ar fi prezentat-o mai inainte.
Cimelody a declarat faptul că Citroen, care traia in acel moment in Venezuela, susţinea ca ar fi fost in legatura cu fostul dictator nazist. In acelasi timp, acesta a oferit agenţilor CIA o poză cu Citroen şi Hitler care era semnată pe spate cu numele Adolf Schuttlemayer, pseudonimul pe care fostul dictator nazist l-ar fi folosit în Columbia.
Cimelody a declarat ca Hitler ar fi părăsit Columbia în ianuarie 1955 şi ca a plecat mai apoi în Argentina. După o serie de discutii cu Cimelody, agenţii CIA au scris un raport complet pe care mai apoi l-au trimis superiorilor lor. Raportul trimis de agenti a fost insa insotit de o scrisoare care mentionat faptul ca ''Probabil ar fi necesare eforturi uriaşe pentru stabilirea unor lucruri concrete. Aşadar, sugerăm că această chestiune ar trebui abandonată''.
Este stiut faptul ca o mare parte a nazistilor s-a refugiat in America de Sud dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. De fapt, li s-a permis sa se refugieze. Cel de-al Doilea Razboi Mondial, la fel ca si Primul Razboi Mondial, nu a fost provocat neaparat de liderii statelor in cauza, ci a fost starnit de cauze oculte. Liderii au fost doar niste papusi perfecte in mainile unor papusari neinduratori si lipsiti de suflet... la propriu.surse: http://www.descopera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu