miercuri, 1 noiembrie 2017

Extraterestrii au existat pe Pamant cu miliarde de ani inaintea oamenilor

Aceasta declaratie ar fi fost una nu prea interesanta, deoarece ne-am invatat cu ea, daca nu ar fi fost facuta de catre un reputat om de stiinta. Conform  Mail Online, omul de stiinta si profesorul american Jason Wright susţine că, ,,tehnologic,'' extratereştrii au existat  pe una dintre planetele din sistemul nostru solar. Declaratia cu pricina a fost facuta prin intermediul noii sale lucrări, ,,Speciile tehnologice indigene,'' completand faptul că extratereştrii străvechi au trăit fie pe Marte, Venus sau Pământ.
Jason Wright a declarat ca ,,o specie tehnologică precedentă a apărut pe străvechiul Pământ  sau pe un alt corp ceresc precum Marte ori Venus,'' dar fenomenele naturale de pe aceste planete au sters urmele vizitatorilor. In schimb, odata cu dezvoltarea societatii umane s-ar putea descoperi urme ale fostei civilizatii extraterestre.
Pe planeta Venus, apariţia efectului de seră şi reformarea suprafeţei au şters toate dovezile civilizatiei extraterestre, in timp ce pe Pamant, eroziunea şi mişcarea plăcilor tectonice au înlăturat majoritatea dovezilor existenţei extraterestre.
,,Semnele existenţei extraterestre rămase sunt extrem de rare şi s-ar putea afla în zone limitate sub suprafaţa planetei Marte sau a Lunii, ori în afara sistemului nostru solar,''a mai declarat Jason Wright. Conform acestuia, majoritatea rămăşiţelor se ascund sub suprafaţa planetelor. Omul de stiinta este de parere ca  dezvoltarea domeniului arheologiei spaţiale ar putea fi de folos in ceea ce priveste descoperirea acestor dovezi.
Daca pana mai ieri o asemenea teorie era respinsa total de mediul academic, se pare ca in prezent sunt din ce in ce mai multe voci ale oamenilor de stiinta care nu numai ca iau in calcul aceasta varianta, dar aduc si dovezi. Sunt curios ce va mai aduce viitorul... lucrurile devin interesante. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu