sâmbătă, 23 decembrie 2017

Pentagon - Program secret dezvaluit


De ceva timp, treptat (aproape anual), organizatiile guvernamentale si secrete americane fac dezvaluiri. Recent, Pentagonul a facut public faptul ca in urma cu cativa ani a derulat un program secret de investigare a OZN-urilor. David Fravor, fost pilot al marinei americane, a declarat prin intermediul CNN momentul in care, in timp ce se afla in misiune, s-a intalnit si a observat mai multe OZN-uri in timpul unui zbor in 2004. ”E o intreaga flota. Uita-te! Dumnezeule, toate zboara impotriva vantului. Vantul are 120 de noduri, la vest. Uita-te la chestia asta, se roteste”, s-a auzit vocea pilotului in cadrul unei inregistrari video.
”Se misca foarte abrupt, ca o minge de ping pong ricosand dintr-un perete. Avea abilitatea de a plana deasupra apei, putea face o ascensiune verticala, de la zero la 3.600 de metri in mai putin de doua secunde, sa accelereze si sa dispara. Este ceva ce n-am mai vazut in viata”, a declarat la CNN David Fravor, fost pilot al Marinei SUA.
Tot in cadrul aceleasi emisiuni, un alt fost pilot oficial Pentagon responsabil de programul OZN, a declarat ca este convins de faptul ca suntem vizitati de extraterestri. Acesta a mai declarat: ”Am identificat niste, sa le zicem, aparate de zbor foarte, foarte interesante, anormale. Obiecte care nu au servicii de zbor, nicio forma de propulsie observabila, capacitati de manevrabilitate extrema, dincolo de acceleratiile suportate de oameni, viteze supersonice, observabilitate scazuta, portanta pozitiva, ce par sa sfideze legile aerodinamicii. Aceste aparate de zbor, sa le zicem asa, prezinta caracteristici care nu sunt in inventarul american si nici in al celorlate tari, din cate stim. Convingerea mea este ca sunt dovezi convingatoare ca s-ar putea sa nu fim singuri in Univers”.

sursa: www.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu