marți, 31 decembrie 2019

Vizualizarea viitorului

Viitorul, o necunoscuta pentru multi oameni, este de fapt bilantul gandurilor si realizărilor noastre. În realitate, noi ne creionăm viitorul. Asta pentru că viitorul nu există... trăim doar în prezent. Iar prezentul depinde 100% de noi, asta desi gandurile și faptele noastre haotice fac ca această realitate să pară că este în afara puterilor noastre.
Revenind la viitor, deși acum nu ne aflăm cu adevărat la sfârșitul unui ciclu anual (schimbarea anului se făcea la sfărșitul iernii și începutul primăverii... așa se întâmplă în Asia și este mai aproape de adevăr), obișnuința pe care societatea ne-a inoculat-o, de a sărbători noul an la sfârșitul Saturnaliilor romane, ne-a făcut pe toți să ne construim în minte bilanțul realizărilor din an. Astfel, este un moment bun să ne vizualizăm viitorul an sau viitorul apropiat și să ne creionăm în minte realizări mărețe. Este momentul să ne construim drumul pe care să pășim cu ochii larg deschiși, cu mintea conștientă și cu dragoste în inimă. Un drum frumos, plin de realizări și de bucurii. Un drum care să conducă spre Conștienzarea noastră, către eliberarea din capacana acestui vis și spre Unitate.

Vă urez un An Nou Prosper, cu Multă Iubire și Bucurii!!!

Imagini pentru anul 2020

Un comentariu:

  1. Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

    RăspundețiȘtergere