luni, 6 ianuarie 2020

Reîncarnarea sau memoria ADN-ului

Reîncarnarea, un subiect tabu până acum ceva timp în urmă, a început să fie din ce în ce mai dezbătută în cercurile academice din întreaga lume. S-a observat că de fapt, ideea de viață după viață a fost o idee prezentă încă din primele scrieri biblice, existând în trecut mai mulți prelați care credeau în reîncarnare. Origene, Clement din Alexandria sau Sfântul Ieremia au fost mari oameni din cadrul Bisericii care susțineau existența reîncarnării. În ziua de azi, Biserica nu mai dezbate acest aspect, lucrurile spirituale fiind ”bătute în cuie” printre marii preoți creștini. Această misiune i-a revenit, în ziua de azi, științei. Și deși, până de curând, știința nu a acordat o prea mare importanță reîncarnării, de ceva timp, au apărut și oameni de știință ”descuiați” la minte.
Surpriza a venit din partea marilor instituții academice care au acordat sume considerabile de bani pentru cercetarea acestui aspect. A fost studiat, în prealabil, fenomenul de moarte clinică. Informațiile obținute din acest studiu au trimis inevitabil către studiul reîncarnării. La aceasta s-a adăugat studiul biosferei și a animalelor... mai ales asupra migrației animalelor. Întrebarea era... cum știu generațiile de animale să găsească drumul spre zonele lor de interes, fără să aibă vreun indicator care să-i îndrume. Acest studiu a pus în dificultate oamenii de știință atunci când au observat felul cum insectele migrau, pe parcursul mai multor generații, în zone precise ale globului, fără să greșească deloc locația. Toate cercetările au trimis către un punct comun, care ar putea să reprezinte o mare descoperire pentru mediul academic - memoria ADN-ului. 
Oamenii de știință știau că ADN-ul are memorie. Dar nu știau că această memorie se transferă de la un individ la altul, după moartea celui dintâi. Această descoperire, ignorată de mulți oameni de știință, demonstrează că ADN-ul reprezentă nu numai un cod al vieții materiale ci și o amprentă a Spiritului. Descoperirea a fost întărită și de descoperirile din cadrul fizicii cuantice care au scos la iveală faptul că formele de viață sunt brăzdate de zone energetice (chakre). Acest fapt era cunoscut încă din vechime, dar de abia acum fizica cuantică l-a aprobat printr-o descoperire proprie. Știindu-se faptul că energia nu se pierde, fizicienii au presupus că existența acelor zone energetice nu este afectată de moartea individului. Câmpurile energetice par să-și continuie existența, într-un fel sau altul, și după moartea individului, pentru ca mai apoi să se reconecteze la realitatea pe care de fapt o susțin. Se pare că fără existența acestor câmpuri energetice, realitatea nu există. Mai mult chiar, acele câmpuri energetice sunt influențate de noi (nu mă refer doar la oameni, ci la toate viețuitoarele) prin intermediul gândirii și a acțiunii. Astfel că, fiecare gând crează o realitate distinctă. Acest fapt demonstrează existența realităților multiple.
Toate aceste descoperiri nu numai că demonstrează existența reîncarnării, dar ne arată că realitatea din care facem parte noi este cu mult mai complexă decât credeam. O realitate pe care putem să o stăpânim cu gândurile noastre și nu o facem. Rezultă că, dacă nu o stăpânim noi, o stăpânesc alții... cine? Dacă ”alții” o stăpânesc, înseamnă că pot stăpâni și fenomenul reîncarnării, logic, nuuu? Atunci înseamnă că nu putem scăpa ușor din această realitate... trebuie să ne eliberăm printr-un efort spiritual și fizic susținut.

Un comentariu:

  1. Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

    RăspundețiȘtergere